Ons familiewapen, dat we lieten registreren in 1998, is een stukje nostalgie. Gevierendeeld: in 1 en 3 in sabel drie klaverbladen van goud; in 2 en 4 in zilver een druivenrank met twee trossen en twee bladeren van keel; 1 en 2 geplaatst. Hartschild: in goud een afgerukte adelaarskop van keel. Het schild getopt met een helm van zilver, getralied, gehalsband en omboord van goud, gevoerd en gehecht van keel, met wrong en dekkleden van goud en van sabel. Helmteken: een scherm van sabel, omzoomd en met zes kwastjes van goud, beladen met een klaverblad van hetzelfde.

De stamboom van onze familie gaat terug tot in 1530. Verscheidene voorvaderen bekleedden openbare ambten. Het wapenschild was misschien oorspronkelijk van een van de priesters die in de Ernon-stamboom zijn terug te vinden. De druiven zijn dan geen verwijzing naar wijnmakers maar naar het priesterschap en de daarmee samenhangende miswijn. De drie klaverbladen verwijzen dan weer naar de Heilige DrievuldigheidAanbod herfst 2019

Oogst 2018

Red Love: de appel met rood vruchtvlees. Red Love staat voor vurige liefde! De kleur van zijn appelwijn doet dromen van zwoele nachten.
    Prijs per fles € 8,-.

Rubinola: resistent ras veredeld uit het Tjechisch ras Rubin; mag bij rood vlees geserveerd worden.
    Prijs per fles € 6,-.

Nagafu (eventueel met Gala Schniga), een mutant van de appel Fuji die zelf een veredeling is uit 1939, geboren uit de kruising van Ralls Janet x Delicious. Een fluweelzachte appelwijn die je als aperitief kan schenken, maar die het ook bij vis, wit vlees en jonge zachte kazen prima doet.  
    Prijs per fles € 6,-.

Oude glorie, i.c. Reinette Hernaut, geselecteerd en bewaard uit vroegere jaren om zijn smaakvol palet, is een perfect aperitief maar staat ook zijn mannetje bij kazen (jong en jong belegen).
    Prijs per fles € 6,-.

Coxybelle : ontstaan uit een kruising van President van Dievoet ( Cabarette) aan het CRA-W in Gembloux. Zijn lichte rinsheid en zijn aroma’s maken hem geschikt bij oudere harde kazen.
    Prijs per fles € 6,-.

Court-Pendu Rosat: een eigen teelt, overgehouden uit de oude rassen van weleer.
    Prijs per fles : € 12,-.Oogst 2019

... De oogst 2019 is binnen en bijna uitgegist — drie heel nieuwe rassen zullen de wereld verrassen.